DRVENI PROZOR URBAN WOOD IV 90

URBAN WOOD IV90 prozor (IV označava izolaciono zastakljivanje) predstavlja najbolju toplotnu izolaciju i ispunjava posebne izazove u pogledu veličine, statike i oblika u novim zgradama. Savremenog dizajna, izveden od prvoklasnog drveta u skladu sa najstrožijim evropskim standardima, sa okvirom debljine 90mm i izolacionom vrednošću od Uw 0,74W/(m2K), savršeno je pogodan za svaku modernu pasivnu kuću. Mogućnost ugradnje stakla veće debljine dodatno poboljšava zvučnu izolaciju i stabilnost okvira i krila.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJU

DRVENI PROZOR URBAN WOOD IV 78

URBAN WOOD IV78 prozor (IV označava izolaciono zastakljivanje) savremenog dizajna, izveden od prvoklasnog drveta u skladu sa najstrožijim evropskim standardima. Sa okvirom debljine 78mm, pored modernog i elegantnog izgleda, pruža i izuzetne termoizolacione, akustičke i estetske karakteristike. Mogućnost ugradnje stakla veće debljine dodatno poboljšsava zvučnu izolaciju i stabilnost okvira i krila.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJU

PROZOR DRVO-ALUMINIJUM URBAN WWA 85 BASIC

URBAN WWA 85 BASIC je prozor savremenog dizajna izveden u kombinaciji prvoklasnog drveta i aluminijuma u skladu sa najstrožijim evropskim standardima. Izveden je tako da bude lagan i sa malom debljinom okvira i krila kojim ostvaruje visok standard u pogledu termoizolacionih, akustičkih i estetskih karakteristika uz mogućnost ugradnje višeslojnog stakla po izboru kupca.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJU

PROZOR DRVO-ALUMINIJUM URBAN WWA 95 CLASSIC

URBAN WWA 95 CLASSIC je prozor savremenog dizajna izveden u kombinaciji prvoklasnog drveta i aluminijuma u skladu sa najstrožijim evropskim standardima. Pruža dodatno poboljšanje u pogledu termoizolacionih, akustičkih i estetskih karakteristika zahvaljujući većoj debljini okvira i krila kao i mogućnosti ugradnje višeslojnog stakla po izboru kupca.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJU

PROZOR DRVO-ALUMINIJUM URBAN WWA 105 TOP

URBAN WWA 105 TOP je prozor savremenog dizajna izveden u kombinaciji prvoklasnog drveta i aluminijuma u skladu sa najstrožijim evropskim standardima. Sa okvirom debljine 105mm pruža dodatnu sigurnost i trajnost kao i vrhunski komfor u pogledu termoizolacionih, akustičkih i estetskih karakteristika i mogućnosti ugradnje višeslojnog stakla po izboru kupca.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJU

PROZOR DRVO-ALUMINIJUM URBAN WWA 115 LUX

URBAN WWA 115 LUX je prozor savremenog dizajna izveden u kombinaciji prvoklasnog drveta i aluminaluminiijuma u skladu sa najstrožijim evropskim standardima. Sa masivnim krilom i okvirom, debljine 115mm pruža veliku sigurnost i trajnost kao i maksimalne vrednosti termoizolacionih, akustičkih i estetskih karakteristika uz mogućnost ugradnje višeslojnog stakla po izboru kupca.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJU

PROZOR DRVO-ALUMINIJUM URBAN SWA 85 STRUCTURAL

URBAN SWA 85 je strukturalni prozor savremenog dizajana koji, uz dvoslojno, u svom sastavu sadrži i dodatno strukturalno staklo i medjuprostor koji omogućava postavljanje unutrašnje roletne - venecijanera. Strukturalno staklo čini okvir prozora nevidljivim i time ostvaruje visok estetski kvalitet fasade.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJU

PROZOR DRVO-ALUMINIJUM URBAN SWA 105 STRUCTURAL

URBAN SWA 105 je strukturalni prozor savremenog dizajana koji, uz dvoslojno, u svom sastavu sadrži i dodatno strukturalno staklo i međuprostor koji omogućava postavljanje unutrašnje roletne - venecijanera. Strukturalno staklo čini okvir prozora nevidljivim i time ostvaruje visok estetski kvalitet fasade.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJU

PROZOR DRVO-ALUMINIJUM URBAN STRUCTURAL

URBAN STRUCTURAL je strukturalni prozor savremenog dizajana koji, uz dvoslojno, u svom sastavu sadrži i dodatno strukturalno staklo i međuprostor koji okvir prozora nevidljivim i time ostvaruje visok estetski kvalitet fasade.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJU