Urban Enter

DODACI

Dekorativno staklo

Satinano

Stop Sol

Parsol

Lakobel

Griz

Pesak

Staklo

Nudimo veliki izbor stakala za Vaše prozore, uključujući dvoslojno, troslojno i pamplex staklo. Pogledajte uporedne karakteristike različitih tipova.

Toplozaštitno Izolaciono Staklo

 

Ug = 1,1 W/m2K

Izolaciono staklo punjeno je gasom argonom i jedno staklo ima na svojoj površini nanesen poseban nanos.

 

Toplozaštitno Izolaciono Staklo

 

Ug = 0,7 W/m2K; Rw = 32dB

Izolaciono staklo punjeno je gasom argonom i oba stakla imaju na svojim stranama nanesen poseban nanos.

 

Toplozaštitno Izolaciono Staklo

 

Ug = 0,5 W/m2K; Rw = 33dB

Izolaciono staklo punjeno je gasom kriptonom i oba stakla imaju na svojim stranama nanesen poseban nanos.

Zvučno Zaštitno Staklo

 

Ug = 1,1 W/m2K; Rw = 45dB

Izolaciono staklo punjeno je gasom argonom i jedno staklo ima na svojoj površini nanesen poseban nanos. Staklo je različitih debljina.

 

Sigurnosno i Toplozaštitno Izolaciono Staklo

 

Ug = 1,1 W/m2K; Rw = 38dB

Izolaciono staklo punjeno je gasom argonom i jedno staklo ima na svojoj površini nanesen poseban nanos. Sigurnosno staklo može biti lamilirano i kaljeno.

 

Drvo

U izradi drvene konstrukcije koristimo samo najkvalitetnije uvozno lamelirano drvo I (prve) kategorije, troslojno ili četvoroslojno: hrast, smreka, arish i meranti. Lamela se dobija lepljenjem tri ili pet slojeva elemenata (daske), iste širine, koje se međusobno lepe specijalnim lepkom za drvo. Ovako lamelirano drvo ima bolje mehaničke karakteristike od samog celog drveta, od kog se prave lamele.

Hrast

Smreka

Arish

Meranti

Završna Obrada

Farbanje i lakiranje naše stolarije je pravi dokaz kvaliteta završne obrade, pri čemu se koriste ekološke vodene boje, kakve i savremeni evropski standardi zahtevaju.
Aluminijumska obloga, pored zaštitne, ima i bitnu estetsku ulogu, pa se tako boja i tekstura obloge mogu prilagoditi svakom tipu fasade i eksterijera, prema želji kupca, a finalni izgled se postiže procesima eloksiranja i plastifikacije. Naša stolarija se izrađuje na osnovu palete koja nudi veliki izbor unapred izabranih i isprobanih boja i tekstura drveta i aluminijuma, ali su moguće i druge kombinacije prema želji klijenta ili zahtevu arhitekte.

Okovi

U standardnu opremu naših prozora uključeni su kvalitetni okovi renomiranih proizvođača (MACO) koji garantuju besprekorno funkcionisanje i lako rukovanje prozorskim krilima, uz mogućnost otvaranja prozora po raznim osama. Okovi se mogu izvoditi kao vidljivi i skriveni.

                     Skriveni                                                                  Vidljivi

                            Šarke        Prihvatnik        Sigurnosni prihvatnik

Zaptivanje

Zaptivanje prozora je ključno u zaštiti od vlage i prašine, kao i kod toplotne izolacije pa smo zato posebnu pažnju posvetili izboru kvalitetnih zaptivnih guma koje omogućavaju dobro zaptivanje uz istovremenu drenažu, kao i dodatne aluminijumske profile – okapnice, koji su sastavni deo konstukcije svakog našeg prozora.

Bravarija

Nudimo široki izbor uvozne bravarije renomiranih proizvođača besprekornog kvaliteta i dugovečnosti. Klijenti mogu birati bravariju po želji i u skladu sa dezenom drveta i zahtevima enterijera.

Amsterdam

Atlanta

Brest

Brisel

Tokio

Verona

Brisoleji

Spoljni brisoleji predstavlju osnovni model brisoleja sa standardnim lamelama, klasičnim nosačima, vođicama i vidljivom maskom. Spoljašnje brisoleje nije potrebno unapred planirati kod izrade objekata jer se oni nezavisno od tipa gradnje, bilo da je stara gradnja ili nova gradnja, ugraðuju. Standardni brisoleji se ugrađuju nakon završetka fasade i budući da su vidljivi spolja zajedno sa kombinacijom raznovrsnih fasada i stolarijom dodatno ulepšavaju izgled objekta.

Roletne

Roletne se mogu izvoditi kao:
– Roletne sa spoljašnom kutijom podfasadne i predprozorne
– Roletne sa unutrašnjom kutijom nadgradne
Obezbeđuju potpuno i delimično zasenčenje unutrašnjeg prostora, dodatnu zaštitu prozora od atmosferskih prilika i zaštitu od pogleda. Za više detalja pogledajte slike. Pored roletni, prema zahtevima klijenta, ugrađujemo i rolo komarnike koji se izvode kao spoljni sa predprozorskom kutijom.

Komarnik Rolo

Jednodelni i Dvodelni

Podfasadna

Predprozorna roletna – Rondo kutija

Nadprozorna Roletna – Aluminijumska termo kutija

Drveni Kapci i Podprozorne Daske

Podprozorne daske se izvode u svim varijantama drveta, boja i tekstura, pa se mogu u potpunosti prilagoditi stolariji ili enterijeru. Drveni kapci pored jedinstvenog arhitektonskog izraza koji daju vašoj fasadi, pružaju dodatnu zaštitu od atmosferskih uticaja, sunca, vetra i provala.

Drveni Kapci

Okov

Podprozorna daska