Urban Enter

ZAVRŠNI RADOVI

Suvomonatažni radovi

Spušteni plafoni

Spušteni plafoni su u osnovi jako slični gips-kartonskim plafonima ali se razlikuju od njih po nameni i složenosti. Razlozi i potrebe za izvođenje su razni, od estetskih – postizanje vizuelne dinamike površinskog elementa u prostoru, do praktičnih – postavljanje difuznog osvetljenja, skrivanje instalacija, dobijanja skladišnog prostora, izolacija od buke ili spuštanja korisne visine radi ostvarivanja ušteda kod grejanja prostora.

Podkonstrukcija za montažu panela je neophodna i obezbeđuje je proizvođač, a može se raditi i dodatna ukoliko potrebe nalažu veću nosivost za smeštaj opreme ili stvari. Postoji više tipova panela: obični, vodootporni, paropropusni, vatrootporni. Namena prostora diktira tip i oblik plafona, pa se svaki objekat posebno projektuje.

Molersko-farbarski radovi

 

Pri izvođenju molerskih radova imamo veoma sistematičan pristup svakom projektu koji se sastoji od više koraka. Ovakav pristup je naš način da osiguramo odlične rezultate i zadovoljne klijente.

Zaštita prostora u kojem se izvode radovi
Priprema površina za rad
Gletovanje, šmirglanje
Bojenje – krečenje
Kontrola kvaliteta
Čišćenje prostora

Priprema:

Premeštanje, pokrivanje, i zaštita podova i nameštaja
Saniranje problematičnih površina: fleka nastalih izlivanjem vode, fleka od nikotina, dima, buđi i sl.
Uklanjanje nedostataka i nesavršenosti zidnih i plafonskih površina
Šlicovanje i obrada pukotina
Struganje starih slojeva sa površina
Impregniranje površina

Gletovanje:

Gletovanje i mašinsko šmirglanje
Gletovanje i mašinsko šmirglanje pod reflektorima
Gletovanje pod reflektorima i mašinsko šmirglanje pod reflektorima

Bojenje – krečenje:

Bojenje poludisperzionim bojama
Bojenje disperzionim bojama
Bojenje akrilnim bojama
Bojenje lateks bojama
Farbanje drvenarije eko bojama u komori i pomoću kompresora

Dekorativne tehnike:

Izvođenje dekorativnih premaza i tehnika špatulata na zidovima i plafonima

Podopolagački radovi

 

 

Parketi

Parket je savremena modifikacija jedne od najstarijih podnih obloga – drvenih podova. Dobar je toplotni izolator, ne postoji problem sa statičkim elektricitetom i, izuzev plutanih podova, najmanje se javlja problem sa alergijama kod ljudi.

Uobičajeni slog parket pločica je “riblja kost” (koji se strukturalno smatra najčvršćim slogom), “mozaik parket”, naizmenični slog, “šahovsko polje”. Vrste drveta od kojih se proizvodi su: bagrem, grab, jasen, hrast, orah, bukva, trešnja, a moguć je i unikatni dizajn u vidu sloga i u tipu drveta, a radi dobijanja kontrasta ili nijansiranja.

Postavljanje parketa se radi na propremljenim košuljicama, koje moraju biti suve, ili se postavlja na suvu površinu samonivelirajuće mase. Parket se postavlja na površinu lepljenjem, zabijanjem ili suvim slaganjem. Nakon postavljanja parket se hobluje a zatim lakira. Najčešće se postavlja u stambenom ili kancelarijskom prostoru, a zbog mogućnosti prodiranja vode u spojeve a zatim bubrenja i podizanja parketa, u standardnoj varijanti se ne preporučuje za prijemne holove i hodnike.

Tekstilni podovi – Itisoni

Laminati

Vinilni podovi

Kameni podovi

Keramičarski radovi

 

 

 

Keramičarski rad se posmatra kroz dva faktora:

1. Predanost

2. Preciznost

Glavne karakteristike svih keramičkih pločica su da ne propuštaju vodu, otporne su na vatru, ogrebotine i prljavštinu. Njihov finiš i završna obrada može biti mat ili sjajna. Takođe, osim keramičkih, ugrađujemo i granitne ploče. One su većih domenzija, jače kristalne strukture što ih čini izdržljivijim i otpornijim.

Naši keramičari vrše ugradnju keramičkih pločica u kupatila, kuhinje, terase, balkone, poslovni prostor i na sva druga mesta na kojima želite ovaj vid obloga. Imamo iskustvo rada na objektima na kojima smo postavljali pločice na velikoj površini kao i u individualnim objektima i domovima

Elektroinstalerski radovi

 

 

 

 

 

U sklopu građevinskih i završnih radova nudimo usluge svih vrsta elektro instalacionih radova. Naš tim električara ima dugogodišnje iskustvo u poslovima postavljanja i održavanja postrojenja i instalacija jake struje, tako i u aktivnostima čiji su predmet instalacije slabe struje. Za Vas možemo: izraditi instalaciju monofazne i trofazne struje u celom objektu, izraditi instalacije rasvete, izvršiti ugradnju rasvete i izraditi instalacije svih drugih potrošača, kao što su alarmni sistemi, sistemi oglašavanje i detekcije požara, sistemi video nadzora, instalacije za potrebe ozvučenja i drugih audio sistema, svih vrsta telekomunikacionih instalacija poput telefonskih linija i instalacija računarskih mreža. Elektro radove vršimo u stambenim, poslovnim i svim drugim tipovima objekata. Aktivnosti su od radova na razvodnim ormarima pa do izrade kompletne elektro instalacije u objektu i sprovođenja svih drugih instalacija za sve potrošače definisane projektnim rešenjem.